Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

tj

 
 

RENOVERING / SNICKERIER / ASBESTSANERING

 

Renovera hela fastigheten eller bara en del?

Vi arbetar med allt från fönsterbyten, takbyten till totalrenovering av kök och badrum.

 

Fönsterbyte - en smart investering!

Att byta fönster gör inte bara fastigheten snyggare, det finns många fördelar med nya fönster. Genom att byta fönster kan man sänka energikostnaderna och minska ljudnivån utifrån. Om man samtidigt passar på att se över isoleringen kan man beroende på vilka åtgärder man tar optimera innemiljön genom skydd mot väder och vind.


Inredningssnickeri


TJ:s Tak och Fasad erbjuder inrednings- och finsnickeri. Om ni önskar en egen design på t.ex. dörrar, hjälper vi er så det blir som ni önskar. Vi har personlig service och kommer hem till er för måttagning, ger prisförslag, tips och råd. För TJ:s Tak och Fasad  är varje kund viktig och vi är mån om att arbetet blir utfört i enlighet med kundens önskemål. Vår specialitet är egendesignade skåp med skiffer som dörrfyllning. Se bild nedan. Vi erbjuder även renovering av gamla inredningsdetaljer, och specialtillverkade inredningssnickerier, t.ex. dörrar, skåp, bänkar och bordsskivor. Söker du en genuin hantverkskunnighet ska du vända dig till oss.

Kontakt

TJ´s Tak och Fasad AB


Sutarebo 870
310 38 SIMLÅNGSDALEN

Kontakta oss
Email
Tel: 035-780 34
Tel: 0739-54 32 38